SuomiAreena

SuomiAreena

Olemme toimineet vuonna 2017 ja 2016 Porissa järjestetyn Suomen suurimman keskustelutilaisuuden äänentoistojen pääteknikkantoimittajana.

Vastasimme useiden keskustelulavojen saliäänentoistosta ulko- ja sisälavoilla.

Yhteistyö SuomiAreena-tapahtuman kanssa on kestänyt jo useamman vuoden verran ja olemme yhdessä vieneet tapahtuman teknisen toteutuksen tasoa eteenpäin tapahtuman kasvaessa nykyisiin mittoihinsa.

SuomiAreena-keskustelutapahtuma järjestetään viiden päivän mittaisena Porissa Porin Kaupungin ja tuotantoyhtiö Mediahubin yhteistuotantona. Tapahtuman mediakumppani on MTV.  Esimerkiksi vuonna 2017 SuomiAreenaan osallistui lähes tuhat keskustelijaa sekä 74 000 kävijää.  Viiden päivän aikana Porin torin MTV-lavalta tehdään suorana mm. Huomenta Suomi -lähetykset sekä muita suorana lähetettäviä ohjelmia. Myös useasta muusta paikasta kuvataan suoraa nettistreamausta. Tämä asettaa omat eritysvaatimuksensa sekä lähetyksen äänentoistolle, että saliäänentoistolle. Vuonna 2017 tapahtumassa oli käytössämme mm. yli 50 langatonta headset mikrofonia.


Tapahtuman vastaavan tuottajan Mari Haaviston (Mediahub Helsinki Oy) antama palaute oli mukavaa luettavaa:

”Äänirasian kanssa oli ilo työskennellä SuomiAreenassa! Homma hoitui aina suunnitellusti ja varmalla ammattitaidolla. Keskustelulavojen lisäksi SuomiAreenan iso tv-tuotanto vaatii äänentoistolta paljon ja Äänirasian ammattilaiset olivat oma-aloitteisesti alusta asti mukana suunnittelemassa, että kaikki mahdolliset ongelmakohdat vältetään.”
Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.