Auramaa yhtiöiden 90-vuotisjuhlat

Auramaa yhtiöiden 90-vuotisjuhlat

Kuljetusliike Y. Auramaa Oy juhli näyttävästi 27.9.-28.9.2019

Äänirasia oli toteuttamassa  Kuljetusliike Y. Auramaa Oy:n 90-vuotisjuhlat yrityksen Porin terminaalissa. Perjantaina 27.9.2019 juhlittiin asiakkaiden kesken nauttien Tuure Kilpeläisestä ja Kaihon Karavaanista ja lauantaina 28.9.2019  yrityksen koko henkilöstö pääsi viihtymään Apulanta-orkesterin tahdissa.

Vastuullamme oli tapahtuman tekninen toteutus sisältäen äänentoiston, lavarakenteet, lavan ja juhlatilan valaistukset, kuvatekniikan ja livekuvauksen sekä kymmeniä metriä mustaa kangasseinää.


Asiakkaaltamme saatu palaute oli taas kerran mukavaa luettavaa:

Haluan kiittää yhtiömme puolesta 90v juhliemme järjestelyistä.

Juhlat olivat menestys, ja onnistuivat täysin suunnitelmien mukaan. Mikään osapuoli ei pettänyt, päinvastoin kaikki ylitti itsensä.
Äänirasian toteuttama äänentoisto oli toimiva ja valot erityisen hienot. Olemme saaneet uskomattoman määrän kehuja juhlista asiakkailtamme sekä työntekijöiltämme.
Yllätysesiintyjä säilyi salaisuutena loppuun asti ja pakko sanoa, että kun väki kerääntyi lavan eteen ja verho putosi alas niin kylmät väreet menivät läpi.

Kiitos
! Upeat muistot jäi, tästä on hieno palata arkeen!

 

Kalle Auramaa
myynti- ja markkinointijohtaja
Kuljetusliike Y. Auramaa Oy
Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.