Metallinjalostuspäivien seminaari ja iltajuhla

Metallinjalostuspäivien seminaari ja iltajuhla

Vuoden 2018 Metallienjalostuspäivät järjestettiin Porissa 19.-20.4.2018.

Äänirasia oli mukana toteuttamassa 19.4 tapahtumaa SAMKin Agora-salissa. Asiakkaamme tilasi meiltä kokonaisvaltaisen tuotannon sisältäen mm. kuvatekniikan, äänentoiston, tilavalaistuksen ja kalusteet sekä iltatilaisuuden esiintyjän. Hyvällä ennakkovalmistelulla saimme toteutettua samaan tilaan toisiaan häiritsemättä ja toimivasti seminaarin, lounaan sekä iltajuhlan. Ammattitaitoiset teknikkomme vastasivat koko päivän ajan paikanpäällä äänentarkkailusta sekä kuvatekniikasta esitysten ja livekuvan osalta. Illallisjuhlan esiintyjänä oli tilaisuuden arvolle sopivasti Pori Big Band.


Asiakkaaltamme saatu palaute oli mukavaa luettavaa:

Äänirasia toimi SAMKin Agora-salissa järjestetyissä Metallienjalostuspäivien tapahtumatuottajana onnistuen siinä oikein hyvin. Yhteydenpito, ideointi ja tuki ennen tapahtumaa sekä tapahtuman aikana oli kiitettävää. Kaikki sujui hyvin ja pyyntömme toteutettiin. Aiomme jatkossakin käyttää Äänirasiaa tapahtumatuottajana ja voin lämpimästi suositella heitä.

Jenni Rajaniemi
Aurubis Oy
Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.