Esiintyjä juhliin

Haluatko osaavan esiintyjän juhliin, kuten häihisi ammattitaitoisen seremoniamestarin, kolmikymppisiin kulmakunnan kovimman bändin tai yritystilaisuuteen taitavan sanasepon? Löydämme sopivan esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Hyvä esiintyjä viimeistelee juhlan tunnelman.

Valikoimassamme on erilaisia esiintyjiä juhliin, aina eturivin artisteista notkeisiin bilebändeihin ja koomikoihin. Meiltä saat juhliisi sopivan esiintyjän, joka rakentaa juhlan luonteen juuri halutunlaiseksi.

Juhlien esiintyjä voi olla vaikka bändi, duo, trubaduuri, juontaja, seremoniamestari, taikuri, mentalisti, yritysvalmentaja, tanssiryhmä, koomikko, imitaattori, hauskuuttaja, naamanvääntäjä, puhuja, kokki, urheilija – mitä nyt mieleen voi juolahtaa.

Esiintyjä tekee loppusilauksen onnistuneelle tapahtumalle. Unohda tylsät ohjelmat ja latteat esitykset, nauti juhlissasi hyväksi havaitusta show’sta!

 

Nauti tunnelmallisesta esityksestä ja tutustu myös muihin tapahtumatuotannon– ja tapahtumatekniikan palveluihimme! Hyvän esiintyjän viimeistelee toimiva tekniikka.

Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.