Äänirasia Tapahtumantekijä Oy

Käynti- ja toimitussoite:
Mikkolantie 16, 28130 Pori

Puhelin:
050 5448600 Heikki
040 579 7756 Yrjö
040 585 2205 Sami

Hää-DJ-palvelut:
040 576 8817 Antti

Sähköposti:
[email protected]

Y-tunnus: 1925931-1

Laskutusosoite:
Verkkolaskutusosoite: 003719259311
Välittäjän tunnus: 003721291126
(Pankkien kautta DABAFIHH)

OVT-tunnus: 003719259311
Sähköpostilaskut: [email protected]

VIITETIEDOT
Laskulla pitää näkyä aina TILAAJAN NIMI sekä antamamme TILAUSVIITE / PROJEKTINUMERO.
Muussa tapauksessa emme voi maksaa laskua.

Paperiset laskut:
EMME OTA VASTAAN PAPERISIA LASKUJA.
MILÄLI HALUAT LÄHETTÄÄ LASKUN PAPERISENA NIIN OTA YHTEYTTÄ
Tilipartners Oy / www.tilipartners.fi/

Tekijät

Yrjö Nordling

luovajohtaja

040 579 7756

yrjo[at]aanirasia.fi

Suunnittelee erikoisimmat systeemit turvallisiksi ja toteutuskelpoisiksi. Keikoilla rikkoutuneet laitteet pitävät Ykän kiireisenä omassa verstaassaan, poissa muiden jaloista. Osaa rakentaa lähes mitä tahansa, vaikka vain nippusiteistä ja peltiämpäristä. Usein hän ei itse ole kyllin tyytyväinen lopputulokseen. Ainoastaan toimitusjohtajan pahat silmäykset pitävät Ykän korkealentoiset ideat kurissa.
Asennukset, huolto, ideointi ja tapahtumatuotanto.

Sami Weber

(opintovapaalla, tavoitettavissa vain projektien yhteydessä)

tuotantopäällikkö, ääniteknikko

040 585 2205

sam[at]aanirasia.fi

Ahkera työmyyrä, tuotannon erikoismies ja jokapaikanhöylä, joka osaa tehdä ihan kaikkea. Kaikki hommat taittuvat, paitsi videotykkejä Sami ei pitele, koska niissä on kuulemma paha karma.
Tuotantojen suunnittelu ja johtaminen, 3D-mallinnokset ja tekniset piirrokset

Jenni Weber

tuottaja, tapahtumantekijä

(äitiyslomalla, tavoitettavissa vain projektien yhteydessä)

050 546 5656

jenni.weber[at]aanirasia.fi

Porilaissaksalainen yhdistelmä järjestystä ja luovaa hulluutta. Jennillä on takataskussa joka tilanteeseen sopiva ohjelmanumero, esiintyjä, orkesteri ja teema. Hänen käsiinsä voit antaa tapahtuman suunnittelun huoletta, sillä lopputulos on enemmän kuin mistä osasit edes haaveilla. Ainoana kanana Äänirasian tunkiolla Jenni tuo kukkojen käyttäytymiseen ripauksen sivistystä. Luulimme, että Jenni pitäisi toimistolla ilmapiirin säädyllisenä, mutta näin ei kuitenkaan ole. Jennillä on tapahtumatuotannosta muutakin kuin paljon kokemusta, hänellä on nimittäin alan koulutus. Vapaa-ajalla löydät Jennin veivaamassa salsaa tanssilattialla.

Heikki Kurkinen

myyntipäällikkö, tuottaja

050 5448600

heikki[at]aanirasia.fi

Rauhallinen savoa puhuva kauppamies, jolla on lehmän hermot. Loputon nippelitiedon tietopankki ja urheilumies. Ehkä maailman mukavin myyjä ja vieläpä basisti.
Yritysmyynti, yritystilaisuudet ja tarjoukset.

Teemu Vuorinen

projektipäällikkö, AV-teknikko,

044 523 3890

teemu[at]aanirasia.fi

Näppärä kuvavelho, joka ei koskaan sano ei. Teemua säilytetään muun kuvauskaluston tapaan pientavaravarastossa hyllyvälissä 2. Tarkemman sijainnin löydät kalustoinventaariosta.
Erikoistunut robottikameroihin, striimauksiin sekä virtuaalitapahtumiin. Teams, Zoom, Meet, GoToMeeting. Kaikki onnistuu!
Striimauksien ja livekuvausten tarjouspyynnöt

Antti Piisi

tapahtumateknikko, HääDJ-tuottaja, DJ ja bäkkärivelho

0400 708 470

antti[at]aanirasia.fi

DJ-osaston esimies ja kaikkien keikkojen  monitoimityökalu, joka hoitaa tarvittaessa kaiken aasta ööhön. Porukan AY-jyrä, joka liitelee vastatuuleen vahvoin siiveniskuin. Antti keskittyy vastustamiseen ja epäolennaisten epäkohtien esiinnostoon. Pitää firman poliittista vastakkainasettelua pystyssä. TV:stä tuttu Antti on nähty mm. SuomiLoven Toto-jaksossa.
Yksityistilaisuuksien tarjouspyynnöt, HääDJ-tuotannot
Nuutti Peltomäen henkilökuva

Nuutti ”Nupu” Peltomäki

projektipäällikkö, ääniteknikko

044 2805198

nuutti[at]aanirasia.fi

Dressmannin katalogista revitty Risto Reippaan inkarnaatio, jonka hyvä mieli leviää usein asiakkaisiin ja työkavereihin. Nuutti osaa asian kuin asian ja mikäli ei osaa niin hän ottaa siitä selvää valtavan tiedonhalunsa innoittamana.

Lauri Pitkänen

(opintovapaalla, tavoitettavissa vain projektien yhteydessä)

projektipäällikkö, ääniteknikko

0400 829 567

late[at]aanirasia.fi

Ääniteknikkojen aatelia, joka vaikuttaa aluksi rauhalliselta, mutta yllättää säväkällä ja jämäkällä otteellaan. Mies, joka luo aina hyvää mieltä ympärilleen ollessaan keikalla. Lauri osaa rakentaa maailmaa oman mielensä mukaisesti.
Lisäksi Late on sairaan kova kitaratiluttaja.
Tomi Lahtinen kuva

Tomi Lahtinen

projektipäällikkö, ääniteknikko

044 3733 666

tomi[at]aanirasia.fi

Jurolta vaikuttavan kuoren alla sykkii todellinen rasian sydän. Pitkän linjan äänimies, roudari ja moniajon mestari. Tomi kykenee moneen tehtävään keikalla, jopa saman aikaisesti.  Tarvittaessa hän pystyy tuuraamaan vaikkapa miksaamansa bändin rumpalin.
Aki Riikonen

Aki Riikonen

projektipäällikkö, AV-teknikko

044 5487 852

aki[at]aanirasia.fi

Akia ei ole suunniteltu erityisesti mihinkään yksittäiseen hommaan, vaan hän toimii yhtä hyvin missä tehtävässä tahansa. Tämä mies on siis kuin paksu sveitsiläinen linkkuveitsi, josta löytyy välttävä ratkaisu joka hommaan. Tosin sillä erotuksella, että Akin ratkaisut ovat aina vähintään loistavia.

Iiro Väisänen

DJ-buukkaukset, DJ, Sirkusapina

044 2840 401

Dj Iiro on pyöritellyt levyjä jo koulun limudiscoista asti ja on aina valmis laittamaan bileet pystyyn missä ja milloin tahansa! Vankan DJ-kokemuksen lisäksi Iiro vaikka tarpeen tullen jonglööraa pulloilla, jotta asiakkaat viihtyvät. Tyylilajista tai tilaisuudesta riippumatta Iiro hoitaa keikan aina ammattitaidolla.

Roope Etelämäki

projektipäällikkö, AV-teknikko

045 3553936

roope[at]aanirasia.fi

Ennakkotiedoista poiketen Roope on äärimmäisen mieltynyt työntekoon, ja fiilis vaan nousee kun päivä pitenee yöksi tai jopa aamuksi. Uskomattoman nopea oppimaan ja sisäistämään kaiken kuulemansa. Tämän “vorssalaisen” kanssa kannattaa olla varovainen, sillä hän saattaa viedä jopa sinun työpaikkasi.

Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.