Sanottua

Lue mitä asiakkaamme ovat vuosien varrella olleet mieltä palveluistamme.

Mikäli sinulla on meille jokin tarina kerrottavana tilaisuudestasi, jota olimme tekemässä, ota yhteyttä. Otamme palautetta mielihyvin vastaan!

Cimcorp OY laajennusosan avajaiset 30.8.2019

Thank you so much for your organizing of our opening ceremony! It was an important day for me and for our company. I’m sure you dealt with many wishes from us, including some last minute ones, but you guided us very well through it all. I especially liked your last words to me before the evening party: ”Just enjoy, we take care the rest”. It helped me to relax, and I enjoyed the whole day a lot! Great job and thank you!!

Tältä videolta näet avajaisten huippuhetket.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=_WD9iQ5TyzM

Masatoshi Wakabayashi, toimitusjohtaja

Cimcorp Oy


Tapahtuma onnistui ja väki viihtyi

Äänirasia oli mukana toteuttamassa Telilän Sähkötyön 60-vuotisjuhlia Sastamalassa Vexve-Areenalla lauantaina 2.7.2016.

Äänirasia tuotti juhlakokonaisuuden sekä toimitti ääni- ja valotekniikan, esiintymislavan rakenteineen sekä kalusteet. Musiikkiesiintyjänä oli helsinkiläinen bilebändi Poppadelic ja illan juonnosta sekä stand up-esityksestä vastasi Rami Valli.

SUURI kiitos juhlien järjestelyistä ja tekniikan toimittamisesta! Vieraat kehuivat kokonaisuutta ja itsekin yhdyn kehuihin. Kaikki meni hienosti ja hauskaa oli. Välitäthän kiitokset myös bändille, Ramille kuin Teidänkin pojille.

 

Pekka Telilä, toimitusjohtaja

Telilän Sähkötyö Oy


Yllätys 90 vuotiaalle yrityksen työntekijöille

Äänirasia oli toteuttamassa  Kuljetusliike Y. Auramaa Oy:n 90-vuotisjuhlat yrityksen Porin terminaalissa.

Haluan kiittää yhtiömme puolesta 90v juhliemme järjestelyistä.

Juhlat olivat menestys, ja onnistuivat täysin suunnitelmien mukaan. Mikään osapuoli ei pettänyt, päinvastoin kaikki ylitti itsensä.
Äänirasian toteuttama äänentoisto oli toimiva ja valot erityisen hienot. Olemme saaneet uskomattoman määrän kehuja juhlista asiakkailtamme sekä työntekijöiltämme.
Yllätysesiintyjä säilyi salaisuutena loppuun asti ja pakko sanoa, että kun väki kerääntyi lavan eteen ja verho putosi alas niin kylmät väreet menivät läpi.

Kiitos
! Upeat muistot jäi, tästä on hieno palata arkeen!

 

 

Kalle Auramaa, myynti- ja markkinointijohtaja

Kuljetusliike Y. Auramaa Oy


Keskityin ohjaamiseen

Äänirasia toimitti Harjavalta Training -liikuntatapahtumaan tapahtumatekniikan ja esittelypöytiä tapahtuman kumppaneille. Toukokuussa järjestettyä 300:n jumppaajan tapahtumaa kuvaitiin aikuisten jumppabileiksi, jossa hämyinen valaistus, savu ja laadukas äänentoisto loivat tunnelmaa.
Oli upeaa, kun sai itse keskittyä vain ohjaamiseen,ammattilaisten huolehtiessa tekniikasta ja valmisteluista.

Sanna Raikunen, liikunnanohjaaja

Liikunta- ja hyvinvointipalvelu Sanna Raikunen


Ensiluokkaista tapahtumatekniikkaa

Äänirasia toimitti Eläkeläiset ry:n Porin kesätapahtumaan lavarakenteita, ääntä ja valoa. Kaikki sujui erittäin onnistuneesti, ja haasteellisiin aikatauluihimme Äänirasia vastasi luotettavan tehokkaasti.  Käytössä ollut laitteisto oli todella korkeatasoista ja toimi upeasti: niin yleisö kuin esiintyjät kiittivät äänentoiston laatua.  Kiireen keskelläkin Äänirasian henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista.
Parhaat kiitoksemme ammattitaitoiselle Äänirasialle.

Anu Mäki, järjestösihteeri

Eläkeläiset Ry


Ääni-, valo- ja kuvatekniikka yritysjuhlissa

Tapahtuman suunnitelussa huomioitiin asiakkaan tarpeet hyvin. Rakentamisessa aikataulut pitivät ja toiminta sujui sovitusti. Myös aikataulujen pienten muutosten suhteen joustoa löytyi. Oli hämmentävää nähdä, miten perinteinen työpaikkaruokala voi muuttaa ilmettään valaistuksen ja AV-tekniikan keinoin.
Paikalla ollut henkilökunta oli teknisesti erittäin ammattitaitoista ja palveluhenkistä. Saamamme palautteen mukaan tilaisuutta pidettiin onnistuneena sekä järjestäjän että yleisön puolelta. Erityistä kiitosta sai mm. AV-tekniikka ja valaistus.

Jarkko Tuomisalo

Huntsman


Yritysbileiden valotekniikka

Isot kiitokset vielä Futuricen puolesta teille. Homma toimi kuin junan vessa ulkomailla, ja lopputulos oli erittäin näyttävä. Ei tarvitse arpoa, että mistä lähdetään ensi kerralla pyytämään AV-tekniikkaa vuokralle. 5/5!

Miro Nieminen, FutuBileet AV Supervisor

Futurice Oy


Henkilöstöpäivän iltajuhla

DJ-keikka oli viimeisen päälle ammattitaidolla hoidettu pukeutumista myöten! Juuri sitä mitä pyysin ja mitä luvattiin! Tunnelma oli mielestäni todella hyvä kun itse tulin paikalle ja suuri osuus sen luomisessa oli musiikilla. Se oli juuri oikeanlaista ja oikealla volyymilla.

 

Saamani palautteen perusteella myös musiikkitoiveet toteutettiin hienosti myöhemmin, eli paikka oli tyytyväistä väkeä pullollaan! Tämän perusteella palaamme erittäin mielellämme asiaan tarpeen tullen uudelleen.

Nina Pohjankylä, HR & Executive Assistant

Talentum Oyj


Onnistuneet syntymäpäiväjuhlat

Kiitos DJ:lle onnistuneista juhlista. Onneksi valikoimista löytyi myös eksoottisempaa ja ihan perinteistä tanssilavameininkiäkin! Moni tanssi itsensä niin uuvuksiin, että meinasi aamupala jäädä väliin.

Marko Liikonen

synttärisankari


Tyylikästä taustamusiikkia

Äänirasian DJ hoiti musiikit järjestämäämme iltagaalaan. Bossanova-, jazz- ja swingcoverbiisit olivat juuri sitä, mitä halusimme kuulla. Pukeutumista myöden ammattilaisen meininkiä, ja musiikki sopi tapahtuman luonteeseen kuin nappi otsaan. Kymmenen pisteen veto, iso kiitos!

Jussi Lehto, pj 2013

Nuorkauppakamari Ry


Pikkujoulupaketti

Tunnelmalliset pikkujoulut pienehköllä porukalla ja tanssittajana DJ Juzkah – siinä ikimuistoisen illan ainekset!
Juhlapaikan valaistus oli erinomainen tunnelman luoja. Erityiskiitokset ystävälliselle, asiakkaan toiveet huomioivalle DJ:lle!

Milla Johansson

Lännen Lähivakuutus


AV-tekniikka pikkujouluissa

Alma Aluemedian pikkujouluja vietettiin usealla paikkakunnalla samanaikaisesti. Olimme videoiden välityksellä yhteydessä muihin paikkakuntiin. Äänirasia toimi luotettavana kumppanina Porin päässä. Kenenkään juhlijan ei tarvinnut murehtia teknillisestä toteutuksesta, vaan pystyimme keskittymään olennaiseen – juhlimiseen.

Marika Šmrha

Alma Aluemedia


Pikkujoulut Odd Fellows -juhlatilassa

Äänirasian toteuttamat pikkujoulumme toimivat kuin savukoneella ja hyvällä äänentoistolla varustettu junan vessa.

Pekka Virtanen

Prizztech Oy


Pikkujoulut Noormarkun Klubilla

Suurkiitokset Äänirasialle pikkujoulujemme 2012 musiikin ja valojen hoidosta.

Valot sopivat värimaailmaltaan teemaamme, eivätkä olleet yliampuvia. Erityisesti kattoon heijastetut lumihiutaleet olivat kauniita.
DJ oli ammattilainen ja otti hyvin huomioon pikkujouluosallistujien ikärakenteen. Oli myös hienoa, kun ilta oli jo lopuillaan, niin DJ soitti vielä muutaman ylimääräisen biisin.

Sari Lindén

Norilsk Nickel Harjavalta Oy


Gaalan äänentoisto, valaistus ja kuvatekniikka

Lupauksenne piti. Lava-, valo- ja äänitekniikan toteutus oli ensiluokkaista. Kun liikuntasaliin saapui, oli tilassa aito gaalatunnelma ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Meidän gaalamme ei hävinnyt yhtään vastaavalle Tukholmassa järjestetylle gaalalle. Ja kaiken lisäksi tuotantotiimin jäsenet olivat erinomaisen kohteliaita.

Pirkko Peiponen, lehtori, projektipäällikkö

Helsinki Business College


Yyteri Beachfutis

Äänirasia on toiminut Yyteri Beachfutis tapahtuman äänentoisto- ja tapahtumatekniikkatoimittajana jo vuodesta 2005. Yyteri on varmasti Suomen haastavin ympäristö toteuttaa yleisötilaisuuden tekniikkaa. Äänirasian tapahtumatekniikkatoteutus on onnistunut poikkeuksetta erinomaisesti. Myös viranomaisten vaatimat äänenpainemittaukset ovat hoituneet asiantuntevasti ja helposti suoraan viranomaisten kanssa yhteistyössä.

 

Äänirasia on vastannut myös koko tapahtuman tilapäissähköistyksestä pienimmästä nakkikojusta Saunarekkaan asti. Sähköistys on aina toiminut luotettavasti niin kuin pitääkin.

Tuotannon kannalta oleelliset asiantuntija- ja konsultaatiolausunnot tapahtuman lupahakemuksiin ovat hoituneet aina ripeässä aikataulussa ja luotettavasti.

Voin suositella Äänirasian palveluita niin pieniin tapahtumiin kuin 20 000 kävijän festareille.

 

Jouni Wallin, tuotantopäällikkö

Yyteri Beachfutis, Semi Event


Ensiluokkaista kalustoa tarkkuusäänitasomittauksiin

Yhdyskunnassa syntyy monenlaista tarvetta melun määrien ja laadun inventointeihin. Tehtäessä erilaisia meluselvityksiä tulee mittauskaluston täyttää standardin IEC 61672 vaatimukset. Äänirasian kalusto täyttää 1-luokan mittauskalustolle asetettavat vaatimukset. Olen käyttänyt Äänirasian mittauspalveluja, jossa myös dokumentointi on helppotajuista ja täsmällistä.

Jari Lampinen, ilmansuojeluinsinööri

Porin Kaupunki, Ympäristötoimi


Äänentoisto- ja valaistuspalvelut Pori Jazzeilla

Nopeat toimitukset ja luotettava kumppani. Voimme lämpimästi suositella!

Timo Wallin

Porin Vesibussiristelyt – Ms Charlotta


Rantalentopallomatsin äänentoisto ja DJ-palvelut

Yrittäjänaiset järjestivät taas Suomi Areenassa perinteisen rantalentopallomatsin, Yrittäjänaiset vs. Kansanedustajanaiset, Kirjurin uimarannalla. Rento musiikki ja osaava DJ kruunasivat rantatapahtuman. Äänirasian poikien kanssa homma sujuu aina mutkattomasti.

Marjukka Karttunen, toimitusjohtaja

Yrittäjänaisten Keskusliitto ry


Kuorokonsertin valaistussuunnittelu

Kuorokonserttiin sisältyy perinteisesti jäyhä suomalaisuus. Usein ajatellaan, että ns. ulkomusiikillisilla seikoilla, kuten valaistuksella, ei tarvitsisi olla mitään tekemistä kuorokonserttien kanssa. Porin Mies-Laulu ja erityisesti sen lauluyhtye Välimiehet ovat kuitenkin lähtökohtaisesti halunneet panostaa tunnelmaan ja viihtymiseen konsertissa, ja sen vuoksi Äänirasia on toimittanut valaistuksen Porin Mies-Laulun talolla järjestämiimme konsertteihin.

 

Voin sanoa, että vaikka musiikilliset seikat olisivatkin kohdallaan kuorokonsertissa, kunnon valaistus ja sen ammattitaitoinen suunnittelu nostaa hyvänkin konsertin arvon toiseen potenssiin. Ei liene liioiteltua sanoa, että valojen ansiosta konserttimme ovat alkaneet muistuttaa New York -tyylisiä mukavia ja korkealaatuisia klubikonsertteja.

Tulemme jatkossakin käyttämään Äänirasiaa hovihankkijanamme.

Jani Peltonen

Porin Mies-Laulu


Yksityistilaisuuksien valaistuspalvelut

On uskomatonta, kuinka paljon tilan ilmettä pystytään muuttamaan tyylikkäillä valaistusratkaisuilla. Olemme luottaneet valaistussuunnittelun ja toteutuksen tapahtumissamme Äänirasian käsiin jo usean vuoden ajan. Yhteistyön myötä kymmenet asiakkaamme ovat saaneet nauttia juhlavasta tunnelmavalaistuksesta unohtamatta esiintyjien valaisua.

Ari Tervamäki

Porin Mies-Lauluntalo


80-luvun discofiilis synttäreilläni

Vietin Hyvelän urheilumajalla syntymäpäiviäni sekä samalla uudenvuodenvastaanottajaisia. Halusin juhliini teemaksi 80-luvun discofiiliksen. Ystäväni suosítteli minulle Äänirasian palveluita. Yhdellä soitolla pääsimme nopeasti yksimielisyyteen, mitä tarvitaan, jotta juhlaan saadaan oikeanlainen tunnelma.

 

Valaistuksella, musiikilla ja äänentoistolla saimme juhlatilaan haluamamme discofiiliksen.

Erityiskiitos menee vielä DJ:lle, joka hoiti tehtävänsä ammattitaidolla vieraiden toiveita kuunnellen! Vieraat viihtyivät ja ilta jäi varmasti monen muistoihin.

Sanna Saikkonen

Asiakas (Hää-DJ, Synttäripaketti)


Soman DJ-palvelut

Äänirasia on toimittanut alusta asti osaavat DJ:t Soman iltoihin sekä terassibileisiin. DJ:llä on tärkeä osa asiakkaiden viihtymisen kannalta. Pelkkä taustamusiikkijärjestelmä ei pysty vastaamaan asiakkaiden toiveisiin, lukemaan yleisöä, saati nostattamaan yleisön käsiä kattoon.
Tulemme jatkossakin luottamaan Äänirasiaan DJ-palveluidemme toimittajana.

Jukka Lankinen

Bar Soma


Show & dinner -pikkujoulut

Äänirasian kundit tuli ovesta sisään ja lähti ulos. Siinä välissä järkkäsivät tekniikan ja ohjelman puolesta komeat pikkujoulut taas kerran.

 

Kaikki hoitui niin kuin talokauppiaalta konsanaan avaimet käteen -periaatteella!

Las Vegas teeman mukaisten pikkujoulujen ohjelmassa oli Pori Big Band, tankotanssija Henriikka Roo, DJ ja sokerina pohjalla oma Black Jack -pöytä.

Hannu Poussu, projektipäällikkö

Satmatic Oy


Ääni- ja valotekniikan osaaja

Oli kyse ravintolan ääni- ja valosuunnittelusta, kaluston huolloista ja korjauksista nopealla aikataululla tai yleisötapahtumien sähköistyksistä olen aina luottanut Äänirasian poikiin.

Bändien ääni- ja valotekniikan suhteen Äänirasia on yksi tärkeimmistä toimijoista.

Harri Vilkuna

Bar Kino, Barco, Porispere


Henkilöstöpäivän iltabileet

Äänirasia toteutti henkilöstöpäivämme iltabileiden tunnelmavalaistuksen ja viidakkosomistukset Yyterin Kylpylähotellissa.

 

Kokonaisuus oli hyvä ja onnistunut. Illan hämärryttyä viidakkotunnelma oli todella mainio. Valot ja palmut sekä teeman mukaisesti pukeutuneet vieraat muodostivat kokonaisuuden, josta olemme saaneet paljon positiivista palautetta.

 

Tilaisuuttamme ajatellen kaikki toimi hienosti. Teemaan sopiva bilebändi Gebardi kruunasi illan, ei voi sanoa muuta kuin, että ”se oli siinä”!
Voimme suositella Äänirasian palveluita muillekin, jotka haluavat järjestää tunnelmalliset iltabileet!

Mika Mäenpää

Lavian POP


Corporate Event in Pori Yard

I would like to take this opportunity and thank you and all your team on a great, successful event. It has been a First-Class organization from the design of the invitations and banners to the choice of the band, not to mention the closing dinner.

 

The entire team was top notch, very prompt with communicating, professional, respectful and understanding of our needs. The customer service was also amazing. We kept changing our mind with what we needed and you met our needs with a smile.
The Äänirasia team was always so pleasant, positive and displayed such attention to detail. We couldn’t have asked for a better team with which to work in making our event such a success.

Alexandra Pieton, Project Manager

Technip USA


Turvallisia trussirakenteita

Äänirasia on alusta alkaen, vuodesta 2010, toiminut Satakuntaliiton kumppanina SuomiAreenan Puuvillan puiston rakentamisessa. Äänirasia on tuottanut keskustelutilaisuuteen taustakankaat turvallisesti trussikehikkoon kiinnitettynä. Rakenteiden turvallisuus on aina äärimmäisen tärkeä asia yleisötapahtumissa. Äänirasia on luotettava ja ketterä kumppani, jonka kanssa asioista on helppo sopia ja aikataulut pitävät.

Tiina Leino, viestintäsuunnittelija

Satakuntaliitto


Tapahtumatekniikkaa Gaalassa

Nuori Yrittäjyys ry:n puolesta esitän suuret kiitokset. Oli erittäin miellyttävä tehdä kanssanne finaalin juhlaa. Osaava, ystävällinen, joustava ja hauska tiimi, joka rauhallisella ja asiantuntevalla otteella loi jännittyneen asiakkaan olon mukavaksi.

Virpi Utriainen, toiminnanjohtaja

Nuori Yrittäjyys Ry


Tapahtumaviikonloppu äänen, valon ja kuvan kera

Äänirasia toteutti yhteistyökumppanina kaksipäiväisen tapahtumamme puitteet tyylikkäästi, toimivasti ja ammattitaitoisesti.

 

Erityistarpeet huomioitiin ja matkan varrella tulleet haasteet taklattiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tapahtumakokonaisuuden suunnittelussa huomioitiin erityistarpeet ja aikataulujen pienten muutosten suhteen joustoa löytyi.
Oli hienoa nähdä, miten perinteinen urheilutalo voi muuttaa ilmettä ja tyylilajia pelkän valaistus- ja av-tekniikan avulla. Kirjurinluodon muuttaminen preerian telttakyläksi ja sitä kautta päivätapahtumamme areenaksi keräsi kiitosta osallistujilta. Tilattu aurinkoinen kevätpäivä kruunasi kokonaisuuden tehden tästä 850 osallistujan tapahtumaviikonlopusta ainutkertaisen.

Satu Salminen, markkinointipäällikkö

Länsi-Suomen Osuuspankki


Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.