Av-asennukset ja huollot

Asennamme laadukkaat av-laitteet kaikenlaisiin äänentoistoa vaativiin kohteisiin.

AV-ASENNUKSET YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Toteutamme asiakkaillemme pitkäikäisiä, toimivia, luotettavia ja juuri oikeanlaisia AV-ratkaisuja.


Yksilöllistä palvelua

Käytämme asennuksissamme vain hyviksi ja toimiviksi havaittuja laitteita. Suunnittelemme kaikki av-laitteiden asennukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja hyödynnämme esiintymistekniikan ja tapahtumatekniikan suunnittelussa vuosien varrella karttunutta kokemustamme.

Olemme mukana alan kehityksessä ja tietoisia laiteuutuuksista – haluamme luoda asiakkaillemme entistäkin parempia tapahtumatekniikan ratkaisuja.


Hyvä akustiikka takaa miellyttävän tunnelman

Kaikissa tiloissa on kartoitettava lähtökohdat ennen laitteiston suunnittelua: tämä tarkoittaa etupäässä tilan akustiikan kartoittamista.Tilan kunnollinen akustointi takaa miellyttävän tunnelman. Mikäli tilan akustiikka on kehnonlainen, parhaimmillakaan laitteilla ei saada aikaan hyvää lopputulosta. Jos tilassa nimittäin kaikuu liikaa, siellä saattaa olla ikävä oleskella ilman äänentoistoakin. 

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva järjestelmä!

Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.