Koronainfo

Toimiva tapahtuma korona-aikana? Kyllä onnistuu!

Millainen tapahtuma on mahdollista järjestää korona-aikana?
Vaikka toimimme aina turvallisuus edellä, valinnanvaraa ja vaihtoehtoja löytyy.

Tapahtumien järjestäminen on korona-aikanakin täysin mahdollista vastuullisen tapahtumanjärjestäjän kanssa.

Vallitsevan tilanteen mukainen perinteinen livetapahtuma, täysin virtuaalinen tapahtuma vai näiden sekoitus hybriditapahtuma – kaikki on mahdollista!

Ammattilaiset saavat virtuaalisen tapahtuman jäämään mieleen!

Äänirasian Studimo mahdollistaa modernin virtuaalitapahtuman helposti ja luovasti

Virtuaalitapahtumat, Facebook-livet, webinaarit ja videotaltioinnit. Kaikki yhden soiton päässä.
Soita Heikille 050 544 8600 tai Kallelle 040 575 2205

Live-tapahtuma

Live-tapahtuma on se perinteinen tapahtuman muoto, jossa vieraat kutsutaan tapahtumapaikalle ja ohjelma tapahtuu samassa paikassa reaaliaikaisesti. (Live-tapahtumia ovat esimerkiksi seminaarit, pikkujoulut, tuotelanseeraukset, yrityksen vuosipäivät tms. tapahtumat, joihin sisältyy oheisohjelmaa, ruokaa, juomaa ja viihdettä.)

Live-tapahtumissa kiinnitetään erityistä huomiota tilan soveltuvuuteen, turvaväleihin ja hygieniaan. Kaikki muu on ennallaan: laadukas asiaohjelma, naseva viihde, svengaava musiikki, maistuva ruoka ja juoma sekä tietenkin loistava seura!

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtuma on kaikkea yllä mainittua, mutta virtuaalisesti. Seminaarit, messut, pikkujoulut – you name it, me siirrämme ne verkkoon!

Ruoka ja juoma voidaan kuljettaa suoraan osallistujille tai järjestää noutopiste. Viihde striimataan suoraan kotisohville ja sosiaalinen aspekti saadaan toteutettua erilaisilla virtuaallisilla osallistamisen alustoilla.

Myös messujen järjestäminen onnistuu täysin virtuaalisesti!

Hybridi-tapahtuma

Hybridi-tapahtuma suunnitellaan jo alusta asti sekä live-tapahtumaksi että verkossa toteutettavaksi. Myös ensisijainen live-tapahtuma voidaan suunnitella alusta asti valmiiksi niin, että se on tarvittaessa mahdollista siirtää verkkoon.

Hybriditapahtumassa yhdistyvät live ja virtuaalitapahtuman kaikki hyvät puolet! Lähiosallistujat pääsevät paikan päälle ja matkan takana voivat osallistua virtuaalisesti. Tämä laajentaa myös osallistujien mukaan ottamista ympäri maailman eikä tilarajoitukset tule vastaan! Näin voit moninkertaistaa osallistujamäärät!

Kuulostaako hankalta? Keskity olennaiseen ja anna meidän huolehtia tapahtumasi turvallisuudesta.

Koronaturvallisuuspaketit eri kokoisiin tapahtumiin alkaen 270,00 + ALV 24%

Soita Kallelle 040 575 2205 tai Heikille 050 544 8600 ja tehdään ikimuistoisia tapahtumia yhdessä!

Äänirasia Tapahtumantekijä Oy on perehtynyt turvallisten tapahtumien tekemiseen myös korona-aikana.

Tarve nauttia elämästä, viihteestä, hyvästä ruuasta, juomasta sekä ennen kaikkea seurasta ei ole kadonnut mihinkään!
Haluamme mahdollistaa juhlien, seminaarien ja keikkojen järjestämisen erityisesti juuri nyt.
Tässä toimia, joilla pyrimme takaamaan tapahtumien turvallisuuden poikkeusaikoina.

Vakiotoimet:

  • Koko henkilökuntamme on koulutettu epidemia-ajan erikoisvaatimukset huomioiden.
  • Huomioimme aina ajantasaiset tila-, henkilömäärä- ja hygieniaohjeistukset.
  • Työntekijämme on varustettu henkilökohtaisella kasvomaskilla ja käsidesillä. Käytämme maskeja kaikissa tarvittavissa tilanteissa tai halutessanne koko tapahtuman ajan. Myyjämme ja/tai tuottajamme kartoittaa tilaisuuden erityispiirteet huomioivat tapahtumakohtaiset maskikäytännöt.
  • Desinfioimme kaikki mikrofonit yms. yhteiskäyttöön tarkoitetut laitteemme jokaisen käyttökerran jälkeen.Työntekijämme on perehdytetty THL:n hygienia- ja maskiohjeisiin sekä suosituksiin. Seuraamme jatkuvasti voimassa olevia säädöksiä ja suosituksia.
  • Koko henkilöstömme käyttää koronavilkku-sovellusta, myös vapaa-aikana. Olemme sitoutuneet noudattamaan THL:n maskisuositusta.

Lisäturva:

  • Olemme valmistelleet laajan kirjon lisäturvatoimia mitä erilaisimpiin tapahtumiin. Asiantuntevat myyjämme ja tuottajamme auttavat teitä valitsemaan tapahtumaanne sopivat lisäpalvelut ja luovat tarvittaessa yksityiskohtaisia erityisratkaisuja tarpeidenne mukaan.

Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.