DJ-palvelut

DJ-palvelut nostavat tapahtuman tunnelman kattoon!

Kokeneet tiskijukkamme pitävät huolen siitä, että tapahtumasi tunnelma ei pääse latistumaan.

Tarjoamme DJ-palveluita ravintoloille sekä erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kaikki tiskijukkamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka aistivat tanssilattian väen musiikkimaun ja toteuttavat asiakkaiden villeimmätkin biisitoiveet.


Tilaa DJ tapahtumiin – DJ-palvelut häihin ja muihin yksityistilaisuuksiin

Häät, syntymäpäivät ja muut yksityistilaisuudet suunnitellaan aina täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Valitsemme tilaisuuteen tai juhlaan sopivan DJ:n ja illan musiikkilinjaus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Häihin sekä muihin yksityistilaisuuksiin suunnatuista DJ-palveluista löydät lisää tietoa Hää-DJ-sivultamme


DJ-palvelut yökerhoille

Tarvitseeko yökerhosi uutta musiikillista otetta tai etsitkö vaihtelua talon oman DJ:n musiikkilinjauksiin? Tiskijukkamme pyörittävät levyjä useissa yökerhoissa. Osaamista on sekä suomirockin, päivän hittien että klassikoiden saralla. Taitavat DJ-taiteilijamme hallitsevat asiakaspalvelun ja ihmisten tanssittamisen.


DJ-palvelut yleisötilaisuuksiin

Onko tapahtumasi vailla sopivaa ohjelmaa? Etsitkö lämmittelijää illan tähtiartistille tai kenties tapahtumaasi sopivaa DJ-taiteilijaa? Tiskijukkamme ovat soittaneet sadoissa klubi-illoissa pääesiintyjinä ja myös lämppäreinä ulkomaalaisille tähti-DJ:ille.

 

Ota yhteyttä ja tilaa dj juhliin– valitaan juuri teidän tapahtumaanne sopiva DJ!

Pyydä tarjous ja Lets Go!

Tarjoamme kokonaisratkaisuja tapahtumajärjestämiseen, oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri. Saat meiltä tapahtumasi valaistuksen ja äänilaitteet, myös vuokralle. Hoidamme äänentoistot puhetilaisuuksista ulkoilmafestivaaleihin.

Älä enää epäröi vaan täytä lomake niin laitetaan hommat rullaamaan.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.